Prezentarea societatii de protectie si garda S.C. SEPA GRUP SECURITY S.R.L

Succesul societatii obtinut la putin timp de la infintare se bazeaza , in primul rind , pe seriozitatea si calitatea serviciilor asigurate. Societatea noastra are implementat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001:2008 .

Standardul inalt al selectiei personalului de paza, motivatia corecta a acestuia, garanteaza aceasta calitate .
Un alt element definitoriu il reprezinta faptul ca societatea noastra promoveaza un parteneriat special de calitate cu Politia Romana solicitand interventia compartimentului specializat pentru perfectionarea continua a personalului de paza.

Putem fi siguri, prin urmare, ca puterea societatii noastre se bazeaza pe calitatea serviciilor cit si pe tarifele pe care le fixam intodeauna in comun accord cu beneficiarii nostrii . Principalul nostru obiectiv este de a proteja investitia dumneavoastra .

Despre noi

Societatea noastra isi propune sa desfasoare activitatea numai cu personal calificat si atestat in domeniu, ceea ce da garantia unor servicii prestate cu seriozitate si profesionalism.

Echipa manageriala este compusa din specialisti proveniti din sistemul de ordine publica si siguranta nationala , si este capabila sa realizeze un standard ridicat al calitatii serviciilor de protectie si garda .
Avem capacitatea de a presta servicii atat pe teritoriul national cat si in zona UE , atat pentru personae juridice cat si fizice .

Societatea este autorizata de ministerele muncii si invatamintului ca furnizor de formare profesionala a adultilor , certificatele de calificare pe care le eliberam sunt recunoscute pe teritoriul UE.

Apelati la serviciile noastre si va veti convinge ca am fost, suntem si vom fi partenerii dumneavoastra seriosi.